Thai massage roskilde sex lyngby

thai massage roskilde sex lyngby

derefter strukket. Thai massage god massage, jeg er en sød, smilende og charmerende Thaipige, 35 år, køn, slank og velskabt, der elsker at hygge omkring mine kunder. Tantra Massage, få en en dejlig og lækker Tantra Massage, hvor massagen både er skønt afslappende, men også fantastisk pirrende for din krop og sjæl. Dette er med til at sikre, at affaldsstoffer ikke ophober sig og renser dermed ud i kroppen.

Thai massage roskilde sex lyngby - Thai Massage

Thai massage har til formål at forbedre helbredet hos modtageren, øge kroppens fleksibilitet og generelt bringe personen i en bedre sindstilstand. 10.00  - .00 1 minut fra Lyngby Storcenter og Lyngby Station. Læs mere » Thai Massage Thaimassage er en over 2500 år gammel tradition, som bygger på teorier i indisk yoga, ayurveda og traditionel kinesisk medicin, men er tilpasset thailandske traditioner. Pæne lokaler og fri parkering " -. For tidsbestilling til thai massage eller en af vores andre ydelser, kan du komme forbi vores klinik i Søborg. Thai massagen foregår uden brug af olie, og der arbejdes med én muskelgruppe ad gangen, før man går videre til den næste. Jeg lægger vægt på at give dig en dejlig kvalitets massage. Betaling med, mobilpay er muligt. Nogle felter er ikke udfyldt korrekt. thai massage roskilde sex lyngby

Thai: Thai massage roskilde sex lyngby

300 eller 1 time for.500 Gratis bad ved køb af behandling  Vi modtager desværre ikke betaling med dankort eller kreditkort. Indkørslen til gården finder I lige efter huset ved siden af cykelhandleren. Vi har åben 24 timer, vardevej Vejle. Både klient og behandler er i bevægelse under thai massage. Bemærk - Dobbelt rum med 2 senge: Inviter veninden eller manden med til en gang afslappende massage. Vinter tilbud og Nyheder, varmt Vinter Tilbud - Kun til kvinder, thai Olie Massage 1 time.  Vi gør opmærksom på at der er parkering i gården. Mulighed for dobbeltrum, gratis bad efter behandling, bestil tid på: Åbningstider: 9:00 - 22:00 alle ugens dage.

Kommentarer (1)

  1. thai massage roskilde sex lyngby siger:

    I am a nice, smiling and. Thai, girl, 33 years old, slim.

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *